Kamerleden VVD

Hallo mijn naam is Steffan Hofland en al vroeg in mijn leven ben ik op een wel heel aparte manier in aanraking gekomen met enkele belangrijke politieke figuren. Op de dag dat ik deze mensen tegenkwam droegen ze allemaal een shirt waar het volgende op stond: Kamerleden VVD. Voor de personen die het niet weten zal ik het ook maar meteen even uit de doeken doen: de VVD is een politieke partij die al een flinke tijd bestaat, zeker al enkele tientallen jaren. Ze behaalden in het verleden vele mooie resultaten maar hebben net als alle andere partijen met zo een rijk verleden ook veel tegenslagen meegemaakt. Het is een partij met een uitgesproken mening waar je voor of tegen kunt zijn, maar ze hebben altijd het beste met de mensen voor. De VVD staat onder andere voor 1. een vrije markt 2. liberalisme 3. zelfredzaamheid. Maar laten we even teruggaan naar de desbetreffende dag: het was een mooie dag in de zomer toen ik met mijn ouders een drankje ging doen op een terrasje in het centrum van den haag. Er hing een grote banier boven het café waarop te lezen stond: ledenborrel kamerleden VVD. Omdat het zo een lekker weer was en iedereen gebroederlijk een biertje met elkaar aan het drinken was ontstond er al snel een vrolijke stemming. Mijn ouders raakten in gesprek met de mensen die trots hun shirt droegen waar kamerleden VVD op stond. Ze overtuigden mijn ouders van goede zaken waar de partij voor streed en al snel waren mijn ouders overtuigd dat zij ook lid moesten worden van deze partij. Mijn vader zei tegen mij: jongen, volgend jaar gaan wij hier weer heen en dan draag ik ook zo een mooi katoenen shirt waar kamerleden VVD op staat, let maar op mijn worden.